Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић присуствовала је обележавању 15 година од како је Лозница добила статус града.

Честитајући грађанима Лознице и руководству тог града тај јубилеј, министарка Кисић је истакла да је у претходном периоду урађено много тога у овом граду, због чега је Лозница данас град будућности.

„Током ових година показали сте колико сте јаки, вредни , честити, колико сте срдачни, колико сте напредни. Данас са поносом гледамо како изгледа Лозница. Од једног практично девастираног подручја, град Лозница је постао град будућности, град у коме се вредно ради и гради“, рекла је Кисић.

Проф. др Кисић је додала да се овај град убрзано развија захваљујући подршци председника Републике Србије Александра Вучића и Владе Републике Србије.

„За Лозницу можемо да кажемо само да дела говоре. На овоме нећемо стати и наредних година ћемо заједно радити вредно и реализовати многобројне инфраструктурне пројекте“, рекла је Кисић и додала да је сигурна сам да ће врло брзо моћи да се похвали новим резултатима, међу којима ће бити и тај да ће се из Београда дупло брже стизати до овог града.